Εγγραφή στο μητρώο για «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΑΔΑ:6Β4ΟΟΞΛΔ-ΠΗΖ) με την οποία καλούνται εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ) να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή σε ανοιχτό μητρώο σύστασης «Επιστημονικής Ομάδας Επιλογής Θεμάτων – Συντονιστών» και «Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων – Θεματοδοτών/Αξιολογητών» για την υποστήριξη της Πράξης «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5070818.

Οι αιτήσεις αφορούν την κάλυψη των υπολειπόμενων θέσεων από τις αρχικές προσκλήσεις (ΑΔΑ: ΨΒ7ΜΟΞΛΔ-Χ6Λ)  και (Ψ6ΨΟΟΞΛΔ-ΑΦ3) σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα Β’ και Γ’ Τάξης Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου που περιγράφονται αναλυτικά στην ως άνω Πρόσκληση, και υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 έως και την Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00, στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo συμπληρώνοντας αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαραίτητα πεδία, με τα αντίστοιχα τεκμήρια όπως περιγράφονται στις υπ’ αρ. πρωτ. 12462/25-11-2020 με ΑΔΑ:6ΧΓ6ΟΞΛΔ- Σ7Α, 12441/30-07-2021 (ΑΔΑ: ΨΒ7ΜΟΞΛΔ-Χ6Λ) , 14691/24-09-2021 (ΑΔΑ Ψ6ΨΟΟΞΛΔ-ΑΦ3) Προσκλήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΙΕΠ: και να απευθύνουν ηλεκτρονικά ερωτήματα (tickets) στο σύνδεσμο:    https://www.iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicld=51.  

Επισημαίνεται ότι:
• Κάθε υποψήφιος/α δύναται να συμμετέχει στη διαδικασία εγγραφής στο ενιαίο Μητρώο εξωτερικών Επιστημονικών Συνεργατών επιλέγοντας να αξιολογηθεί για μία μόνο θέση (Συντονιστή/τρια ή Θεματοδότη/τρια- Αξιολογητής/τρια).
• Κάθε υποψήφιος/α δύναται να συμμετέχει στη διαδικασία εγγραφής στο ενιαίο Μητρώο εξωτερικών Επιστημονικών Συνεργατών Μητρώο, επιλέγοντας να αξιολογηθεί για ένα μόνο γνωστικό αντικείμενο.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούνται οι Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν σχετικά όλα τα Λύκεια (Γενικά και Επαγγελματικά) για την ενημέρωση/συμμετοχή των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών.

Υπουργείο Παιδείας

Print Friendly, PDF & Email
Share