Μουσικές εκδηλώσεις σε σχολικές μονάδες της Βόρειας Εύβοιας

Μουσικές εκδηλώσεις σε σχολικές μονάδες της Βόρειας Εύβοιας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν 20-Δεκ. & 21-Δεκ.  οι επισκέψεις των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στα Λουτρά της Αιδηψού και της Ιστιαίας και του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας στην Αγία Άννα και στη Λίμνη Ευβοίας.
Οι επισκέψεις έγιναν με αφορμή την εθελοντική και ανυπόκριτη επιθυμία των μαθητών/τριων των παραπάνω Μουσικών Σχολείων να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους συμμαθητές/τριες των παραπάνω πυρόπληκτων Δήμων, να προσφέρουν μια εορταστική, μουσική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά τους και να μεταφέρουν τις ευχές των σχολικών κοινοτήτων τους.
Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν με την άδεια των Συλλόγων Διδασκόντων των προαναφερόμενων σχολείων, υπό την αιγίδα της ΠΔΕ και του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας, τις ευλογίες των Ιερών Μητροπόλεων Φθιώτιδoς και Χαλκίδoς και με την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων συνόδεψαν η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας, Διευθυντές/τριες και Εκπαιδευτικοί των Μουσικών Σχολείων. Τους υποδέχθηκαν αυτοπροσώπως ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι Δήμαρχοι Ιστιαίας Αιδηψού, Λίμνης Μαντουδίου Αγ. Άννας με τους συνεργάτες τους και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αιδηψίων.
Ευχαριστούμε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση της εν λόγω εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες των Μουσικών Σχολείων Λαμίας και Χαλκίδας, ενώ δεσμευόμαστε να στηρίζουμε και στο μέλλον τέτοιες πρωτοβουλίες αγάπης και συμπαράστασης μεταξύ μαθητών.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια

Δρ. Ελένη Μπενιάτα

 

Print Friendly, PDF & Email
Share