Προσληφθέντες αναπληρωτές Σχολικοί Νοσηλευτές σχολικού έτους 2021-2022, στο πλαίσιο της τοπικής πρόσκλησης

Κατά του πίνακα αυτού, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησής τους, δηλαδή από 01/02/2022, ημέρα Τρίτη έως και 03/02/2022, ημέρα Πέμπτη. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (prosl.enstasi@asep.gr).
Καμία ένσταση δεν υποβάλετε στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων ή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας

Οι προσληφθέντες καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 1η έως και την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στις 08:00 π.μ., έχοντας μαζί τους τα παρακάτω:

Δικαιολογητικά κατά την ανάληψη υπηρεσίας:

1) Ατομικά στοιχεία εκπαιδευτικού

     – ΑΦΜ : Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στo οποίo αναγράφεται το ΑΦΜ

     – ΑΜΚΑ : Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στo οποίo αναγράφεται το ΑΜΚΑ

     – ΑΜΑ : Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στo οποίo αναγράφεται το ΑΜΑ

2) ΑΔΤ: Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (φωτοαντίγραφο)

3) Τίτλοι σπουδών (Φωτοαντίγραφα)

4) Μέλος σε σύλλογο ή ανανέωση εγγραφής σε σύλλογο, σε όποιο κλάδο απαιτείται σύμφωνα με την προκήρυξη.

5) Πρωτότυπη Ιατρική γνωμάτευση από παθολόγο ή γενικό ιατρό, Δημοσίου ή ιδιώτη (πρόσφατη) η οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα ή του μέλους Ε.Ε.Π. να ασκήσει υποστηρικτικά καθήκοντα αντίστοιχα.

6) Πρωτότυπη Ιατρική γνωμάτευση από ψυχίατρο, Δημοσίου ή ιδιώτη (πρόσφατη) οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα ή του μέλους Ε.Ε.Π. να ασκήσει υποστηρικτικά καθήκοντα αντίστοιχα.

7) Φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου εθνικής τραπέζης (1ο όνομα δικαιούχου: ο/η εν λόγω εκπ/κός)

8) Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 της Ε.Ε. (EU Digital COVID Certificate EUDCC) του Κανονισμού (ΕΕ) 2021/953 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Ιουνίου 2021 και του άρθρου πρώτου της από 30.5.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 87), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4806/2021 (Α’ 95) με πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του φυσικού προσώπου-κατόχου του όσον αφορά στον εμβολιασμό ή στη νόσηση από τον κορωνοϊό COVID-19, ή βεβαίωση εμβολιασμού της παρ. 5 του άρθρου 55 του ν. 4764/2020 (Α’ 256), ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου (βεβαίωση νόσησης) της παρ. 1 του άρθρου 5 της υπ’ αρ. 2650/10.4.2020 (Β’ 1298) κοινής απόφασης των Υπουργών Υγείας και Επικρατείας, όπως εκάστοτε ισχύει, ή ισοδύναμο πιστοποιητικό ή βεβαίωση τρίτης χώρας, ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR test) (μόνο από τον ιδιωτικό φορέα που επιλέγεται), έως 48 ώρες πριν την παρουσίαση τους, η οποία εκδίδεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ). Εφόσον δεν προσκομίσουν κατά την ανάληψη υπηρεσίας το απαραίτητο πιστοποιητικό για τον COVID-19 δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία και εφαρμόζονται, κατά περίπτωση, κυρώσεις.

9) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Πιστοποιητικά στρατολογίας και πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης αναζητούνται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία.

Print Friendly, PDF & Email
Share