ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΠΔΕ ΣΤΕΡΕΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, υποψήφιοι/ες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022,

Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων ολοκληρώνεται ένας ανεπανάληπτος κύκλος της ζωής σας, ένας κύκλος που θα σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή και πιστεύω θα θυμάστε πάντα με νοσταλγία.  

Θα ήθελα πάνω απ’ όλα να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους στόχους σας και να σας προτρέψω να ακολουθήσετε με επιμονή τα όνειρά σας! Να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Πιστέψτε βαθιά  μέσα σας ότι επιτυχία σε αυτές τις εξετάσεις δεν είναι απαραίτητα το καλό αποτέλεσμα. Επιτυχία είναι η «μαγεία της θετικής σκέψης», που είναι βέβαιο πως βοηθά να αντιμετωπίζουμε την κάθε δυσκολία στη ζωή μας με αισιοδοξία, αυτοέλεγχο και αποτελεσματικότητα.

Επιτυχία είναι να πιστέψετε βαθιά μέσα σας ότι είστε φτιαγμένοι για πολύ σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή σας και ότι ένα διαγώνισμα δεν μπορεί να σταματήσει τα όνειρα και τα ταλέντα σας!!!

Γιατί επιτυχία και ευλογία μαζί είναι να είσαι 18 ετών και να μπορείς να ονειρεύεσαι!!!

Διαχειριστείτε το άγχος σας και αντιμετωπίστε αυτές τις εξετάσεις ως μία ακόμα εμπειρία στη ζωή σας, και μάλιστα διδακτική και δημιουργική, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.

Να θυμάστε ότι αυτές τις «απαιτητικές» ημέρες δεν είστε μόνοι σας. Έχετε δίπλα σας την οικογένειά σας, τους φίλους σας και τους δασκάλους σας. Ξεκινάτε αυτόν τον αγώνα από την ίδια αφετηρία μαζί με 4.700 συνυποψηφίους σας από τη Στερεά Ελλάδα και πολύ περισσότερους από όλη την Ελλάδα. Στεκόμαστε όλοι κοντά σας με αγάπη και προσδοκία, είσαστε ό,τι ωραιότερο και πολυτιμότερο έχουμε. Πιστεύω, πιστεύουμε σε εσάς!!! Το μέλλον σας ανήκει και είναι μπροστά σας!!!

Αγαπητοί γονείς,

γνωρίζω το άγχος σας, προκειμένου το παιδί σας να πάει καλά στις εξετάσεις. Απευθύνομαι σε σας περισσότερο ως γονέας για να σας πω ότι αν το παιδί σας φέρει καλούς  βαθμούς στις εξετάσεις αυτό θα είναι σπουδαίο! Αν πάλι δεν τα καταφέρει τόσο καλά, πείτε του ότι ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! Πείτε του πως ό,τι βαθμό κι αν φέρει εσείς θα το αγαπάτε και δεν θα το κρίνετε. Είναι απλά μια εξέταση. Ένα διαγώνισμα ή ένας χαμηλός βαθμός δεν μπορούν να στερήσουν από το παιδί σας τα όνειρα για το μέλλον του!

Θεωρώ σημαντικό να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς, τις διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες μας, που εργάστηκαν συστηματικά για την προετοιμασία των εξετάσεων και σε όλη τη διάρκειά τους θα βρίσκονται στο πλάι σας.

Εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας   

Σας εύχομαι ολόθερμα ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Η  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΡ. ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΝΙΑΤΑ

Print Friendly, PDF & Email
Share