Ευχαριστήριο της ΠΔΕ Στερεάς προς τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (2-9-2022)

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδρέα Σιάμισιη  για την ευγενική χορηγία ψηφιακού εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, καθώς και προς τον Υπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστο Σταϊκούρα για την πρωτοβουλία της ενίσχυσης των σχολικών μας μονάδων, αλλά και για την πολύτιμη συμβολή του στην ολοκλήρωση του σχετικού εγχειρήματος.

Με την κίνηση αυτή, αποδεικνύεται εμπράκτως το ενεργό ενδιαφέρον των σημαινόντων προσώπων της περιοχής για την ποιοτική διδασκαλία των παιδιών του τόπου μας, αφού εξασφαλίζονται οι συνθήκες και τα μέσα  για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Η σημαντική αυτή δωρεά προς τα Δημοτικά και τα Λύκεια της Φθιώτιδας έρχεται μέσα σε μία δύσκολη  οικονομική συγκυρία να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των νέων αναγκών που προέκυψαν από τα προσφάτως αναβαθμισμένα  προγράμματα σπουδών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

 

 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΝΙΑΤΑ

Print Friendly, PDF & Email
Share