ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΔΕΥ & ΣΧΕΤΙΚΆ ΕΝΤΥΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λαμία, 01-09-2022

Θέμα: «Προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης & Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), σχολικού έτους 2022-2023, στα ΣΔΕΥ & ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.»

  Οι προσληφθέντες καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία από την Δευτέρα 5η έως και την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 απευθείας στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., στις 08:00, έχοντας μαζί τους τα παρακάτω:

Δικαιολογητικά κατά την ανάληψη υπηρεσίας:

1) Ατομικά στοιχεία εκπαιδευτικού

– ΑΦΜ : Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στo οποίo αναγράφεται το ΑΦΜ

– ΑΜΚΑ : Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στo οποίo αναγράφεται το ΑΜΚΑ

– ΑΜΑ : Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στo οποίo αναγράφεται το ΑΜΑ

2) ΑΔΤ: Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (φωτοαντίγραφο)

3) Τίτλοι σπουδών (Φωτοαντίγραφα)

4) Μέλος σε σύλλογο ή ανανέωση εγγραφής σε σύλλογο, σε όποιο κλάδο απαιτείται σύμφωνα με την προκήρυξη.

5) Πρωτότυπη Ιατρική γνωμάτευση από παθολόγο ή γενικό ιατρό, Δημοσίου ή ιδιώτη (πρόσφατη) η οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα ή του μέλους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π. να ασκήσει υποστηρικτικά καθήκοντα αντίστοιχα.

6) Πρωτότυπη Ιατρική γνωμάτευση από ψυχίατρο, Δημοσίου ή ιδιώτη (πρόσφατη) οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα

ή του μέλους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π. να ασκήσει υποστηρικτικά καθήκοντα αντίστοιχα.

7) Φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου εθνικής τραπέζης (1ο όνομα δικαιούχου: ο/η εν λόγω εκπ/κός)

8) Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 της Ε.Ε. (EU Digital COVID Certificate EUDCC) του Κανονισμού (ΕΕ) 2021/953 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Ιουνίου 2021 και του άρθρου πρώτου της από 30.5.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 87), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4806/2021 (Α’ 95) με πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του φυσικού προσώπου-κατόχου του όσον αφορά στον εμβολιασμό ή στη νόσηση από τον κορωνοϊό COVID-19,

ή βεβαίωση εμβολιασμού της παρ. 5 του άρθρου 55 του ν. 4764/2020 (Α’ 256), ή βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου (βεβαίωση νόσησης) της παρ. 1 του άρθρου 5 της υπ’ αρ. 2650/10.4.2020 (Β’ 1298) κοινής απόφασης των Υπουργών Υγείας και Επικρατείας, όπως εκάστοτε ισχύει, ή ισοδύναμο πιστοποιητικό ή βεβαίωση τρίτης χώρας, ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR test), έως 72 ώρες πριν την παρουσίαση τους, η οποία εκδίδεται είτε μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ), είτε από τον ιδιωτικό φορέα που επιλέγεται. Εφόσον δεν προσκομίσουν κατά την ανάληψη υπηρεσίας το απαραίτητο πιστοποιητικό για τον COVID-19 δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία και εφαρμόζονται, κατά περίπτωση, κυρώσεις.

9) Όσοι αναπληρωτές επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν με την αίτησή τους μόνο νέες ή συμπληρωματικές προϋπηρεσίες, δεδομένου ότι το προηγούμενο έτος είχε αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους από το ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιώσεις προϋπηρεσιών σε Ν.Π.Ι.Δ. ή άλλους φορείς θα γίνονται δεκτές μόνο όσες έχουν πλήρη στοιχεία (αποφάσεις πρόσληψης και απόλυσης, η ιδιότητα με την οποία υπηρέτησε, η σχέση εργασίας, το ωράριο εργασίας – πλήρες ή μειωμένο – το υποχρεωτικό πλήρες ωράριο ( σε περίπτωση μειωμένου ωραρίου), η διάρκεια των προϋπηρεσιών αυτών, Βεβαίωση του φορέα απασχόλησης στην οποία θα αναφέρεται η νομική μορφή του φορέα απασχόλησης, καθώς και αν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 7 του Ν. 4354/2015.

10) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

11) Συμπληρωμένες Υπεύθυνες Δηλώσεις

12) Συμπληρωμένες Αιτήσεις για προϋπηρεσία/μεταπτυχιακό

Τα σχετικά έντυπα :

4745_02-09-2022_ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ σε ΣΔΕΥ 6ΥΚΑ46ΜΤΛΗ-ΚΔ8

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΥΔ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 2022-2023

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ προυπηρεσίας

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share