Ημέρες Erasmus 2022, Έκθεση Φωτογραφίας υλοποιηθέντων σχεδίων Erasmus+

Σε έναν ειδυλλιακό χώρο δίπλα στη θάλασσα και κάτω από την παλαιά γέφυρα του Ευρίπου, το 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας πραγματοποίησε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα: “Εικόνες, αναμνήσεις και βιώματα από τις ευρωπαϊκές μας περιηγήσεις”. Μέσα από 72 φωτογραφίες μοιραστήκαμε με το κοινό στιγμές, εικόνες και συναισθήματα από τα σχέδια μαθησιακής κινητικότητας Εrasmus+ που υλοποίησε το σχολείο μας από το 2018 έως σήμερα σε Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής δράσης “Ημέρες Erasmus 2022” με σκοπό να προωθήσει τις ευρωπαϊκές αξίες και να γνωστοποιήσει στην τοπική κοινωνία τα οφέλη και τη διεθνή εμπειρία που αποκόμισαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από τη συμμετοχή τους στα προγράμματα Erasmus+.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Οργανισμό Λιμένων Ν. Εύβοιας που μας παραχώρησε τον Χώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων & Εκθέσεων στο τεταρτοκύκλιο κάτω από την παλαιά γέφυρα του Ευρίπου.

Print Friendly, PDF & Email
Share