Μήνυμα της Περιφερειακής Δ/ντριας Εκπ/σης κ. Ε. Μπενιάτα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, υποψήφιοι/ες των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2023

Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων ολοκληρώνεται ένας ανεπανάληπτος κύκλος της ζωής σας, που πιστεύω ότι θα θυμάστε πάντα με νοσταλγία.

Θα ήθελα να σας ευχηθώ από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους στόχους σας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα όνειρα και τις προσδοκίες σας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ταξίδι της ενήλικης ζωής σας, που τώρα ξεκινάει.

Να θυμάστε ότι αυτές τις «απαιτητικές» ημέρες  δεν είσαστε μόνοι σας. Έχετε δίπλα σας  την οικογένειά σας, τους φίλους σας και τους δασκάλους σας.  Στεκόμαστε όλοι κοντά σας με αγάπη και προσδοκία, είσαστε ό,τι  ωραιότερο και πολυτιμότερο έχουμε. Διώξτε το άγχος, αντιμετωπίστε αυτή την καταληκτική όσο και σημαντική στιγμή της σχολικής σας ζωής με ηρεμία, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και αντιμετωπίσετε αυτές τις εξετάσεις ως μία ακόμα εμπειρία στη ζωή σας, και μάλιστα διδακτική και δημιουργική, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι επιτυχία είναι η «μαγεία της θετικής σκέψης», που είναι βέβαιο πως βοηθά να αντιμετωπίζουμε την κάθε δυσκολία στη ζωή μας με αισιοδοξία, αυτοέλεγχο και αποτελεσματικότητα. Και, επίσης, ότι τα πιο μεγάλα όνειρα, οι πιο γενναίες επιλογές, οι πιο σημαντικές επιτυχίες, δεν συναντήθηκαν ποτέ με αριθμούς, βαθμολογίες και μόρια.!!!!!!

Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών,  που αυτά τα 12-13 πιο σημαντικά χρόνια της ζωής σας, μας δώσατε τη χαρά και την τιμή να είμαστε οι δάσκαλοί σας. Ελπίζω να σας δώσαμε πολλά, είμαι όμως  σίγουρη ότι εσείς μας δώσατε πολύ περισσότερα.

Θεωρώ σημαντικό επίσης να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς, τις διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες μας, που εργάστηκαν ακούραστα για την προετοιμασία των εξετάσεων και σε όλη τη διάρκειά τους θα βρίσκονται στο πλάι σας.

Εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας

Σας εύχομαι ολόθερμα ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Η    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΡ ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΝΙΑΤΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΔΕ κ. ΜΠΕΝΙΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2023

Print Friendly, PDF & Email
Share