Euroscola 2018: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος EUROSCOLA και για τη φετινή σχολική χρονιά 2017-2018, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, κ. Χρήστος Δημητρίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμμετείχαν και συνεργάστηκαν στη διαδικασία αυτή και να τους συγχαρεί για το άρτιο αποτέλεσμα.
Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά, στον Διευθυντή του 3ου ΓΕΛ Λαμίας, κ. Ανδρέα Αγγελακόπουλο, που μας υποδέχτηκε και φέτος στο σχολείο του και σε κλίμα άριστης συνεργασίας, διεξήχθη η διαδικασία Αξιολόγησης των γραπτών του EUROSCOLA.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες και από τον κ. Κων/νο Αργυρόπουλο, Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης γραπτών EUROSCOLA, προς τα μέλη της Επιτροπής, για την πρόθυμη και φιλότιμη συμβολή τους στην άψογη διεξαγωγή της διαδικασίας αξιολόγησης των γραπτών.
Συγχαρητήρια στην έμπειρη αρχηγό της φετινής αποστολής κ. Κατερίνα Καρατσώλη ? Ανέστη για την έξοχη προετοιμασία της αποστολής, καθώς επίσης και τις συνοδούς καθηγήτριες, κ. Παρασκευούλα Σακελλαρίου και κ. Βασιλική Θεοδώρου – Μουστάκα.
Ιδιαιτέρως όμως, ο Περιφερειακός Διευθυντής ευχαριστεί και συγχαίρει προσωπικά, καθένα από τα παιδιά της αποστολής , που εκπροσώπησαν επάξια την περιφέρειά μας και μας έκαναν περήφανους με τη στάση και το ήθος τους!
Αυτή είναι η ανταμοιβή μας και το κίνητρο, για να προσπαθούμε κάθε χρόνο για το καλύτερο!
Print Friendly, PDF & Email
Share