ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΤΡΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων  σας εύχομαι από καρδιάς  Καλή Επιτυχία.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πιστέψετε ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν «εξετάσεις ζωής»,είναι βέβαιο ότι η πορεία της ζωής του καθενός σε καμία περίπτωση δεν κρίθηκε μόνο από την επίδοσή του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Στεκόμαστε κοντά σας με αγάπη και προσδοκία, είσαστε ό,τι  ωραιότερο και πολυτιμότερο έχουμε. Να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε αρκεί να δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και με τη «μαγεία της θετικής σκέψης», που είναι βέβαιο πως μας βοηθά να αντιμετωπίζουμε την κάθε δυσκολία στη ζωή μας με αισιοδοξία, πρακτικότητα και αποτελεσματικότητα, να δώσετε  τον καλύτερο εαυτό σας για να φτάσετε όσο πιο ψηλά μπορείτε.
Να θυμάστε ότι αυτές τις «απαιτητικές» ημέρες  δεν είσαστε μόνοι σας. Έχετε δίπλα σας  όχι μόνο τους γονείς σας, τους συγγενείς  και τους φίλους σας  αλλά και τους καθηγητές σας, οι οποίοι βοήθησαν να προετοιμαστείτε για να ανταποκριθείτε  στις απαιτήσεις αυτών των εξετάσεων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς, καθώς και τις διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες μας,που εργάστηκαν συστηματικά για την προετοιμασία των εξετάσεων και σε όλη τη διάρκειά τους θα βρίσκονται στο πλάι σας.
Η συμβουλή μας είναι να αντιμετωπίσετε αυτές σας εξετάσεις ως μία ακόμα εμπειρία στη ζωή σας, και μάλιστα διδακτική και δημιουργική, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.
Πιστέψτε βαθιά  μέσα σας ότι είστε φτιαγμένοι για πολύ σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή σας και ότι ένα διαγώνισμα δεν μπορεί να σταματήσει τα όνειρα και τα ταλέντα σας!!!
Εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας
Σας εύχομαι ολόθερμακαλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!
Η    Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας
Δρ Ελένη Μπενιάτα

Print Friendly, PDF & Email
Share