Συλλυπητήρια

Η Εκπαιδευτική κοινότητα της Στερεάς Ελλάδας λίγες μέρες μετά  την απώλεια του Θεόδωρου Γεωργίου, Διευθυντή του Γυμνασίου Καμένων Βούρλων θρηνεί για τον αδόκητο χαμό ενός ακόμη Στελέχους της Εκπαίδευσης του Παναγιώτη Μεγαλιού, Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας.

Επρόκειτο για δύο αξιόλογα στελέχη, που άφησαν το στίγμα τους με την ευσυνειδησία τους, την εργατικότητα τους και τη δοτικότητά τους στο λειτούργημα που υπηρετούσαν. Υπόδειγμα ήθους και σεμνότητας, μέσα από την πολυετή προσφορά τους στην εκπαίδευση αποτέλεσαν πρότυπα ζωής για τους μαθητές τους.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας εκφράζει τα θερμά της  συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και στους αγαπημένους τους ανθρώπους.