ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΕΠ ΣΕ ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας καλωσορίζει τα νεοδιόριστα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), όπως ανακοινώθηκαν με την υπ. αριθμ. 88520/Ε4/04-08-2023(ΦΕΚ2064/Γ’/16-08-2023) απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Οι διοριζόμενοι /ες οφείλουν να παρουσιαστούν από σήμερα Πέμπτη 17 έως και την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 για να ορκιστούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας στην Λαμία, Αρκαδίου 8, 3ος  όροφος και να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (τα οποία έχουν αναρτηθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας).

Θέτουμε υπόψη σας ότι διοριζόμενοι/ες που αποδεδειγμένα αδυνατούν να μετακινηθούν για ανάληψη υπηρεσίας στην περιοχή διορισμού, για σοβαρούς λόγους υγείας είτε λόγω εγκυμοσύνης/λοχείας, οφείλουν να παρουσιαστούν σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης, πλησίον του τόπου κατοικίας τους, προκειμένου να ορκιστούν και να αναλάβουν υπηρεσία. Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, στην αρμοδιότητα και στη διακριτική ευχέρεια των οποίων έγκειται η όλη διαδικασία, αφού προβούν στον έλεγχο της νομιμότητας των δικαιολογητικών των ανωτέρω νεοδιοριζόμενων, υποχρεούνται να αποστείλουν άμεσα το πρωτόκολλο ορκωμοσίας, την πράξη ανάληψης υπηρεσίας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις Διευθύνσεις Π.Ε. ή Δ.Ε. ή στις Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης, όπου διορίσθηκαν οι εν λόγω εκπαιδευτικοί και μέλη ΕΕΠ.

Επιπροσθέτως, για την ενημέρωσή σας, παραθέτουμε  την απόφαση ίδρυσης ΣΔΕΥ και τα λειτουργικά κενά.

Λειτουργικά κενά σε ΣΔΕΥ 17-08-2023

Ίδρυση ΣΔΕΥ Στ. Ελλάδας ανακοιν με ΑΔΑ

Print Friendly, PDF & Email
Share