Ενημέρωση προσληφθέντων και δικαιολογητικά για την ανάληψη υπηρεσίας τους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Λαμία, 04-10-2023

 Θέμα: Προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), σχολικού έτους 2023-2024, στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. & στα ΣΔΕΥ των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.».

 Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Η αίτηση-δήλωση προτιμήσεων από τους προσληφθέντες αναπληρωτές των ΣΔΕΥ υποβάλλεται την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 στο ΟΠΣΥΔ, για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες .

Οι προσληφθέντες στα ΣΔΕΥ των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. αρμοδιότητάς μας καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 10 έως και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 απευθείας στις σχολικές μονάδες (έδρα του ΣΔΕΥ)  στις 08:00 π.μ., έχοντας μαζί τους τα παρακάτω:

Οι προσληφθέντες στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 10 έως και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 στα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., στις 08:00 π.μ., έχοντας μαζί τους τα παρακάτω:

Σε περίπτωση που υποψήφιος δεν επιθυμεί την πρόσληψή του για το σχολικό έτος 2023-2024 υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση.

 Δικαιολογητικά κατά την ανάληψη υπηρεσίας:

1) Ατομικά στοιχεία εκπαιδευτικού

– ΑΦΜ : Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στo οποίo αναγράφεται το ΑΦΜ

– ΑΜΚΑ : Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στo οποίo αναγράφεται το ΑΜΚΑ

– ΑΜΑ : Φωτοτυπία οποιουδήποτε εντύπου στo οποίo αναγράφεται το ΑΜΑ

2) ΑΔΤ: Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (φωτοαντίγραφο)

3) Τίτλος σπουδών, Μεταπτυχιακός τίτλος (Φωτοαντίγραφα)

4) Μέλος σε σύλλογο ή ανανέωση εγγραφής σε σύλλογο, σε όποιο κλάδο απαιτείται σύμφωνα με την προκήρυξη.

5) Πρωτότυπη Ιατρική γνωμάτευση από παθολόγο ή γενικό ιατρό, Δημοσίου ή ιδιώτη (πρόσφατη) η οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα ή του μέλους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π. να ασκήσει υποστηρικτικά καθήκοντα αντίστοιχα.

6) Πρωτότυπη Ιατρική γνωμάτευση από ψυχίατρο, Δημοσίου ή ιδιώτη (πρόσφατη) οποία να πιστοποιεί την υγεία του εκπαιδευτικού και την ικανότητα να ασκήσει διδακτικά καθήκοντα

ή του μέλους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π. να ασκήσει υποστηρικτικά καθήκοντα αντίστοιχα.

7) Φωτοτυπία 1ης σελίδας βιβλιαρίου εθνικής τραπέζης (1ο όνομα δικαιούχου: ο/η εν λόγω εκπ/κός)

8) Όσοι αναπληρωτές επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν με την αίτησή τους μόνο νέες ή συμπληρωματικές προϋπηρεσίες, δεδομένου ότι το προηγούμενο έτος είχε αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους από το ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιώσεις προϋπηρεσιών σε Ν.Π.Ι.Δ. ή άλλους φορείς θα γίνονται δεκτές μόνο όσες έχουν πλήρη στοιχεία (αποφάσεις πρόσληψης και απόλυσης, η ιδιότητα με την οποία υπηρέτησε, η σχέση εργασίας, το ωράριο εργασίας – πλήρες ή μειωμένο – το υποχρεωτικό πλήρες ωράριο ( σε περίπτωση μειωμένου ωραρίου), η διάρκεια των προϋπηρεσιών αυτών, Βεβαίωση του φορέα απασχόλησης στην οποία θα αναφέρεται η νομική μορφή του φορέα απασχόλησης, καθώς και αν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 7 του Ν. 4354/2015.

9) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

10) Συμπληρωμένες Υπεύθυνες Δηλώσεις

11) Συμπληρωμένες Αιτήσεις για προϋπηρεσία/μεταπτυχιακό

12) Συμπληρωμένο Δελτίο Απογραφής Αναπληρωτή

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ προυπηρεσίας

ΥΠΕΥΘΥΝΗ_ΔΗΛΩΣΗ_ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ_2023-2024

Print Friendly, PDF & Email
Share