Συλλυπητήριο μήνυμα για τον χαμό του εκπαιδευτικού Κωνσταντίνου Κομιανού.

Εκπροσωπώντας το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Στερεάς Ελλάδας εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την αδόκητη απώλεια του συνταξιούχου συναδέλφου Κωνσταντίνου Κομιανού.

Ο Κωνσταντίνος Κομιανός, που υπηρέτησε την εκπαίδευση από τη θέση του μαθηματικού και του διευθυντή σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διακρίθηκε για την κατάρτιση, το ήθος, την ευθύτητα και την ακεραιότητά του. Η προσφορά του στη δημόσια εκπαίδευση υπήρξε ανεκτίμητη.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος, γεμάτος δύναμη και αισιοδοξία, πάντα με το χαμόγελο και έχαιρε της εκτίμησης και της αγάπης μαθητών, συναδέλφων και όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Η εκπαιδευτική κοινότητα αποχαιρέτα με οδύνη έναν ακέραιο χαρακτήρα, έναν συνάδελφο εξαιρετικό, έναν άριστο παιδαγωγό.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Ελένη Μπενιάτα και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

Καλό Παράδεισο και Καλή Ανάσταση στον αγαπημένο μας Κώστα.

Κωνσταντίνος Κομιανός

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share